begroting 2018

Ruimte om van elkaar te verschillen, een plek voor iedereen

Fractievoorzitter Corine Bronsveld sprak onderstaande tekst uit tijdens de eerste termijn van de behandeling van de begroting 2018-2021​

Ruimte om van elkaar te verschillen, een plek voor iedereen
Het CDA Maassluis gelooft in een stad die ruimte biedt om van elkaar te verschillen, en die een plek biedt voor iedereen. Een stad waar we verder kijken dan ons persoonlijke belang en ons verantwoordelijk voelen voor elkaar en onze omgeving. 

Maassluis, ons thuis, waar zoveel inwoners zich dagelijks met energie en enthousiasme inzetten voor elkaar, hun vereniging of onderneming. Dit maakt Maassluis een stad waar je prettig woont en waar je graag naar toe gaat. Een samenleving, een stad om van te houden.

Houden van betekent meer dan een groot hart voor een plaatsnaam zetten: het is vertrouwen geven. Er zijn als je nodig bent en niets als vanzelfsprekend nemen. Het is ook net dat beetje extra doen, misschien wel juist wanneer het niet wordt verwacht, maar wel is gewenst. Het is samen genieten en mooie momenten vieren. Leven in het nu en zorgen dat het in de toekomst ook prettig is. 

Zonder dure woorden als gespreide verantwoordelijkheid, rentmeesterschap en solidariteit te gebruiken verwoordt dit waar het CDA Maassluis voor staat. Het is onze visie op samen leven en hoe wij invulling willen geven aan onze verantwoordelijkheid als gemeente. Als een supporter van de samenleving. Een echte supporter die ondersteunt, overwinningen meeviert en trouw blijft als het niet makkelijk scoren is. 
Subscribe to begroting 2018