Verkiezingen 2018

Corine Bronsveld-Snoep Maassluis GR 2018 CDA Maassluis verkiest Corine Bronsveld-Snoep als lijsttrekker

Op 31 mei 2017 is Corine Bronsveld-Snoep tijdens de algemene ledenvergadering op 31 mei 2017 unaniem herkozen als lijsttrekker voor het CDA Maassluis.

Corine zet zich al veel jaren actief in voor het CDA in Maassluis. Eerst als bestuurslid en later als gemeenteraadslid en fractievoorzitter. Het is niet de eerste keer dat Corine tot lijsttrekker voor het CDA Maassluis is verkozen. Ook in 2014 voerde zij de verkiezingslijst van onze lokale afdeling aan.
Wethouder Kees Pleijsier niet beschikbaar voor actieve rol na gemeenteraadsverkiezingen 2018

Beste inwoners, raadsleden, collega’s, 

Na zo’n 10 mooie jaren in het Maassluise gemeentebestuur heb ik besloten mij niet opnieuw beschikbaar te stellen voor een actieve politieke rol na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. 

Sinds 2007 heb ik het CDA Maassluis als wethouder, raadslid en nu weer als wethouder mogen vertegenwoordigen in het gemeentebestuur van onze stad. Ik heb al deze jaren mogen ervaren hoe boeiend het werk als raadslid en in het bijzonder het wethouderschap is. 
Wethouder Kees Pleijsier neemt na de verkiezingen afscheid van de lokale politiek

Het CDA Maassluis heeft met respect kennisgenomen van het besluit van onze wethouder Kees Pleijsier om na de komende gemeenteraadsverkiezingen niet meer beschikbaar te zijn als raadslid of als wethouder in een volgend College. Na mooie jaren als wethouder, wil hij zijn carrière graag buiten de politiek een vervolg geven. Wij zijn Kees bijzonder dankbaar voor zijn inzet voor de stad en de partij, als raadslid en wethouder.
Subscribe to Verkiezingen 2018